Saturday, 25 October 2014

O nama

 


         
          D.O.O. "Dana" Romanovci je počela sa radom 1989. godine kao s.t.r., a 1991. je registrovana kao p.p., da bi klasifikacijom preduzeća 2001. godine prešla u oblik društva sa ograničenom odgovornošću (d.o.o.).


          2009. godine smo proširili djelatnost na proizvodnju sadnog materijala, tačnije kalemova vinove loze, za koje smo dobili odobrenje Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske. Sa ovim je nastavljena tradicija proizvodnje loznog sadnog materijala koju je od 2001. do 2008. godine uspješno obavljala p.p.p. "Biovita" Aleksandrovac.


          Kontrolu proizvodnje sadnog materijala vrši Poljoprivredni institut Banja Luka (http://www.poljinstbl.com/), dok sertifikat i dozvolu za promet sadnim materijalom izdaje Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske.


          S obzirom na to da smo jedini sertifikovan proizvođač loznih kalemova u ovom dijelu naše države, cilj nam je da svojim radom doprinesemo unapređenju vinogradarstva u njenom sjeverozapadnom dijelu, kao i daljem razvoju ove grane poljoprivrede širom Bosne i Hercegovine.


Nalazite se :  Početna O nama

Gostiju na mreži

Imamo 1 gost na mreži
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas30
mod_vvisit_counterJuče124
mod_vvisit_counterOve sedmice696
mod_vvisit_counterProšle sedmice783
mod_vvisit_counterOvaj mjesec2977

Vrijeme

An error occured during parsing XML data. Please try again.