Wednesday, 4 May 2016

O nama

 


         
          D.O.O. "Dana" Romanovci je počela sa radom 1989. godine kao s.t.r., a 1991. je registrovana kao p.p., da bi klasifikacijom preduzeća 2001. godine prešla u oblik društva sa ograničenom odgovornošću (d.o.o.).


          2009. godine smo proširili djelatnost na proizvodnju sadnog materijala, tačnije kalemova vinove loze, za koje smo dobili odobrenje Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske. Sa ovim je nastavljena tradicija proizvodnje loznog sadnog materijala koju je od 2001. do 2008. godine uspješno obavljala p.p.p. "Biovita" Aleksandrovac.


          Kontrolu proizvodnje sadnog materijala vrši Poljoprivredni institut Banja Luka (http://www.poljinstbl.com/), dok sertifikat i dozvolu za promet sadnim materijalom izdaje Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske.


          S obzirom na to da smo jedini sertifikovan proizvođač loznih kalemova u ovom dijelu naše države, cilj nam je da svojim radom doprinesemo unapređenju vinogradarstva u njenom sjeverozapadnom dijelu, kao i daljem razvoju ove grane poljoprivrede širom Bosne i Hercegovine.


Nalazite se :  Početna O nama

Gostiju na mreži

Imamo 4 gostiju na mreži
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas305
mod_vvisit_counterJuče291
mod_vvisit_counterOve sedmice2009
mod_vvisit_counterProšle sedmice1479
mod_vvisit_counterOvaj mjesec2009

Vrijeme

An error occured during parsing XML data. Please try again.